Bogata in proteine cu putini carbohidrati! Excelenta pentru intrarea in forma dupa sarbatori!
Ingrediente:
1 conserva de peste ton in suc propriu
1/4 varza alba
1 ceapa alba mica
1 lingura ulei de masline
4 oua intregi
150 g cascaval
Varza se toaca marunt sau se da prin razatoarea de varza. Ceapa se curata de coaja si se taie rondele subtiri. Intr-o tigaie se incinge 1 lingura ulei de masline si se adauga ceapa si varza. Se amesteca la foc mediu pana ceapa si varza se inmoaie usor si devin translucide.
Intr-un vas se bat ouale intregi si se razaleste cascavalul in ele.
Conserva de peste ton se scurge bine de ulei si se rastoarna peste ouale batute. Se sareaza si pipereaza.
Pregatim o tava de teflon (eu folosesc tavile speciale de pizza) in care rasturnam varza si apoi ouale cu cascavalul. Intreaga compozitie se pune la cuptor, la foc mediu, pana cand se intareste precum o tarta.
Se serveste fierbinte.
Tabel valori energetice pentru intreaga tava
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu